سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

اجرای این نوع سقف با دیگر سقف‌ها تفاوت دارد به این دلیل که سقف عرشه فولادی با استفاده از آرماتوربندی و بتن‌ریزی بر روی ورق‌های فولادی اجرا می‌گردد.

سقف‌های عرشه فولادی دارای سرعت اجرای بسیار بالایی هستند. به دلیل آن که این نوع سقف‌ها از وزن کمی برخوردار هستند، برای جا به جایی آن‌ها نیازی به استفاده از جرثقیل نبوده و به همین دلیل به آسانی و سرعت قابل اجرا هستند.

در این حالت، طراح معمولاً این آرماتورهای کششی را درکف کنگره‌های ورق‌ها را در نظر گرفته و آنها را آرماتورهای طولی نام گذاری می‌کند.

هنگامی که برای اولین بار از سیستم عرشه فولادی استفاده شد، به آن به‌عنوان یک نسخه اولیه برای آزمایش نوعی سقف کامپوزیت جدید با دال یک طرفه نگاه می‌شد. با این همه، برخی از مزایا این سیستم نسبت به فرم‌های معمولی سقف مانند صرفه جویی در هزینه و زمان ساخت و هماهنگی آن با روکش بتنی باعث تا کاربرد آن هر روز گسترش یابد.

اجرای سیستم تهویه مناسب برای تنظیم دمای داخل ساختمان و جلوگیری از تجمع رطوبت.

برای مهار فلاشینگها از سیم آرماتور بندی و اتصال آنها به گلمیخها و یا از تسمه های گالوانیزه و مهار به گام فوقانی ورق عرشه فولادی استفاده مینمایند.

گام عرشه فولادی سقف، ارتفاع از کف ورق تا بالاترین نقطه ذوزنقه ورق عرشه فولادی است. عرشه فولادی سقف به شکل پروفیل‌های مختلف ساخته می‌شود.

برای اطلاع از قیمت روز سقف عرشه فولادی باید به به منابع معتبر مراجعه کنید. فروش ورق عرشه فولادی از طرف سایت‌های معتبر صورت می‌گیرد. دقت در انتخاب مرکز مناسب فروش عرشه فولادی می‌تواند بر کیفیت اجرای پروژه تأثیر بسزایی دارد. مهم‌ترین عامل مؤثر بر قیمت عرشه فلزی قیمت فولاد است که به‌دلیل اتکای آن به موادی مانند سنگ آهن، زغال سنگ و سنگ آهک متغیر است. عواملی که بر قیمت ورق عرشه فولادی تأثیر دارند، عبارت‌اند از:

نصب این قسمت از عرشه‌های فولادی برخلاف دیگر قسمت‌های این سیستم سریع، آسان و مقرون به صرفه است. با این حال، فلاشینگ عرشه به قدرت باربری سازه اضافه نمی‌کند.

سطح مقطع ورق عرشه فولادی اجزا اصلی سطح مقطع ورق عرشه فولادی را می‌توان به عمق، بال بالایی، بال پایینی، دندانه پایینی، دندانه بالایی و لبه تقسیم‌بندی کرد.

سقف عرشه فولادی با استفاده از سقف عرشه فولادی ورق‌های گالوانیزه بدون میلگرد و قالب‌بندی با آرماتوربندی و بتن‌ریزی انجام می‌شود. ورق‌های عرشه به اندازه مناسب بریده می‌شوند و به‌صورت افقی بین تیرهای یک سازه فولادی قرار می‌گیرند. انتهای بریده‌شده عرشه با یک کلاهک انتهایی و تراش لبه بسته می‌شوند. بعد از ساخت اسکلت ساختمان، ورق‌های گالوانیزه به طبقات حمل می‌شوند.

البته برای مقاومت بیش تر این سقف ها، درون آن ها شبکه ای از آرماتور قرار می دهند.

* وزن میلگرد نمره ۱۰ با چشمه های ۲۰*۲۰ برای هر متر مربع با احتساب پرت و اورلپ حدود ۶٫۸۰۰ کیلوگرم.

نوع پروفیل‌های فولادی: پروفیل‌های فولادی با عرض و عمق بیشتر، دهانه بزرگتری برای سقف عرشه فولادی فراهم می‌کنند.

Report this page